به نام خداوند جان و خرد

نوزدهمین کنفرانس ملی آموزش ریاضی ایران و پنجمین همایش ملی دانش آموزش محتوا در آموزش ریاضی  در ادامه کنفرانس ­های آموزشی ریاضی ایران به صورت همزمان از 18 تا 21 شهریورماه سال 1403 در دانشگاه فرهنگیان اصفهان برگزار خواهد شد. تمرکز این کنفرانس­ و همایش بر روی آموزش ریاضیات در عصر حاضر است. برگزار کنندگان به ویژه کمیته علمی کنفرانس و همایش حاضر، به دنبال گسترش دانش علمی، تربیتی، آموزشی، پرورشی، پژوهشی آموزش ریاضی در سطح مدارس و دانشگاه های کشور، نشر نظریه­ ها، یافته­ ها، پژوهش ­ها و دستاوردهای علمی، تربیتی، آموزشی، پرورشی، پژوهشی در حوزه آموزش ریاضی و  فراهم آوردن زمینه تبادل نظر و تعامل علمی میان صاحب نظران آموزش ریاضی در داخل و خارج کشور و همچنین ایجاد فرصت برای رشد و بالندگی حرفه‌ای معلمان، مدرسان و اعضای هیات‌علمی در زمینه آموزش محتوا در آموزش ریاضی است. بنابراین اهداف اصلی کنفرانس­ و همایش مذکور براساس آنچه که نیاز امروز آموزش ریاضی ایران می­ باشد بر گسترش دانش علمی، تربیتی، آموزشی، پرورشی، پژوهشی آموزش ریاضی در سطح مدارس و دانشگاه­ های کشور، بررسی تاثیر هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های دیجیتال بر آموزش ریاضی و بررسی نقش ریاضی در آموزش  STEM استوار است. کمیته علمی پذیرای مقالات، کارگاه ­ها و نمایشگاه­ های صاحب­ نظران، پژوهشگران و نویسندگان محترم در محورهایی از قبیل نقش تحولات اجتماعی در آموزش ریاضی، نقش فناوری های نوین به ویژه هوش مصنوعی و علم داده در آموزش ریاضی، الزامات و چالش ­های برنامه های درسی ریاضی و راه کارهای پیش رو، مدل سازی و حل مسئله در آموزش ریاضی، آموزش های قبل وضمن خدمت معلمان ریاضی،  نقش تاریخ، فلسفه و هنر در آموزش ریاضی، نقش ریاضی در آموزش STEM ، روش های نوین تدریس در آموزش ریاضی و ارزشیابی در آموزش ریاضی؛ چالش ها و راه کاره ­ها می­ باشد. از همه استادان، معلمان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان جهت ارسال مقاله، ارسال پیشنهاد اجرای کارگاه ­و برگزاری نمایشگاه­ دعوت به عمل می­ آید. امیدوارم در تاریخ برگزاری کنفرانس مفتخر به دیدار همه بزرگواران شویم.

با احترام

نوروز هاشمی